Den Helder Sportblog van Anouk Stroo

JP_2876 -1

Sinds 2 jaar is mijn leven compleet veranderd!

2014 stond in het teken van afvallen (-20 kg),
2015 stond in het teken van grenzen verleggen (4 halve marathons, 5 obstakelraces, 2 trailruns en diverse andere loopjes. Ik denk dat 2015 voor mij goed geslaagd is terwijl er ook nog een hoop op het programma staat.

Met mij bedoel ik Anouk Stroo, 35 jaar jong, geboren en getogen in Den Helder en sinds 2 jaar is mijn leven compleet veranderd. In 2013 een hele vervelende periode meegemaakt, waarbij de kilo’s eraan vlogen. In oktober 2013 ben ik op zoek gegaan naar een sportschool waarbij ik mijn leven wilde verbeteren. Dat had ik gevonden in Lijfstijlcentrum Den Helder waarbij ik in januari 2014 een battle ging volgen. In 8 weken tijd verloor ik 5 kilogram puur vet en een nieuwe verslaving werd geboren. Ik kreeg handvaten aangereikt wat ik heel mijn leven kan gebruiken. In 1 jaar tijd  ben ik 20 kg afgevallen, nu 10 maanden later weeg ik nog steeds hetzelfde.

Ik sport nu met een andere intentie dan vorig jaar, ik vind sporten leuk,zo leuk dat ik soms 5 á 6 keer in de week sport. Bij Crossfit Den Helder (oude Lijfstijlcentrum) en voor mij zelf. Voor 2016 staan 2 geweldige dingen op de planning: de marathon van Rotterdam én New York voor Kika!

Voor DenHelderSport.nl wil ik blogs gaan schrijven om het gebied van hardlopen, bootcamp, crossfit en voeding. Uiteraard is mijn voedingspatroon ook helemaal veranderd en ik zit vol heerlijke, makkelijke recepten, wat ook nog gezond is.
Sinds november 2014 schrijf ik blogs over mijn trainingen en wedstrijden, dat kan je vinden op mijn persoonlijke blog

Ik hoop dat ik met mijn blogs mensen kan motiveren om gezonder gaan leven en gaan sporten, geen verslaving is zo lekker als een sportverslaving!!!

Tot de volgende blog! X

FacebookPersoonlijk blog

Anouk Stroo

HM texel (3)

SPORTBLOGGERS GEZOCHT

We zijn op zoek naar mensen die het leuk lijkt om een sportblog bij te houden op onze website! Weet jij iemand en of ben jij zelf zo’n persoon?

Sportblogs suggesties betreffende:

  • Voedingstips
  • Sport LifeStyle Trends
  • Personal Coach blog
  • Trainingsblog
  • Leuke sportweetjes blog etc

Stuur jouw suggesties naar info@denheldermedia.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier! We bestaan nog maar net dus we staan open voor suggesties!