Den Helder Sportblog van Barbara Inèz

Barbara Inez 002

Middels dit blog hoop ik andere vrouwen te inspireren en te motiveren.

Ik ben Barbara Tas-Spoelstra, over een dag of wat (november 2015) 50 jaar oud en door het sporten van de laatste 1,5 jaar voel ik me fitter en sterker dan ooit.

Middels dit blog hoop ik andere vrouwen te inspireren en te motiveren.

Altijd fanatiek gesport, totdat de kinderen kwamen. Daarna te moe en te bezwaard voelend (wat eigenlijk onzin was) om een paar uur de tijd voor mezelf te nemen om te gaan sporten.

De kinderen zijn nu 16, 17 en 18 jaar oud, alle drie fanatieke sporters en na jaren langs de lijn gestaan te hebben, is het nu weer tijd voor mezelf.

Het begon met bootcamp, een fanatiek ploegje mensen, de jongste 24 jaar, de oudste 63, na bootcamp kwam de ultimate cross-run, de mud masters, de halve marathon van Den Helder en de halve marathon van Hoorn. Inmiddels gaan cross-fitten, competitie gaan hockeyen en als ik tijd heb probeer ik het hardlopen bij te houden, want die halve moet volgende keer onder de 2 uur! Verder speel ik in het voorjaar competitie golf (voor wie er wat verstand van heeft, ik heb hcp 12.4) en geef ik hockeytraining aan kinderen met een mentale beperking.

Waarom sporten als ik ook lekker kan Netflixen, strijken 😉 en met rotweer binnen kan blijven? Omdat het gevoel van me fit, goed, sterk en stoer voelen heel fijn is. Omdat ik mensen heb leren kennen die ik anders nooit was tegengekomen. Omdat ik mezelf nog steeds kan verbazen. Omdat sportmensen eigenlijk het allerleukst zijn! 😉

In mijn blog zal ik het met name hebben over het sporten als vrouw van middelbare leeftijd. Ik heb het even opgezocht, maar dat blijk je al te zijn vanaf plm. 45.  Helaas is het nl wel zo dat ik nog wel heleboel wil en denk dat ik heleboel kan, maar af en toe denkt mijn lichaam daar toch anders over.

Facebook

Barbara Inèz

Barbara Inez 001

SPORTBLOGGERS GEZOCHT

We zijn op zoek naar mensen die het leuk lijkt om een sportblog bij te houden op onze website! Weet jij iemand en of ben jij zelf zo’n persoon?

Sportblogs suggesties betreffende:

  • Voedingstips
  • Sport LifeStyle Trends
  • Personal Coach blog
  • Trainingsblog
  • Leuke sportweetjes blog etc

Stuur jouw suggesties naar info@denheldermedia.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier! We bestaan nog maar net dus we staan open voor suggesties!