Den Helder Sporblog Header 001

SPORTBLOGGERS GEZOCHT

We zijn op zoek naar mensen die het leuk lijkt om een sportblog bij te houden op onze website! Weet jij iemand en of ben jij zelf zo’n persoon?

Sportblogs suggesties betreffende:

  • Voedingstips
  • Sport LifeStyle Trends
  • Personal Coach blog
  • Trainingsblog
  • Leuke sportweetjes blog etc

Stuur jouw suggesties naar info@denheldermedia.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier! We bestaan nog maar net dus we staan open voor suggesties!


Sportbloggers (voorstelronde)

Anouk Stroo: Sinds 2 jaar is mijn leven compleet veranderd!

HM texel (3)

2014 stond in het teken van afvallen (-20 kg),
2015 stond in het teken van grenzen verleggen (4 halve marathons, 5 obstakelraces, 2 trailruns en diverse andere loopjes. Ik denk dat 2015 voor mij goed geslaagd is terwijl er ook nog een hoop op het programma staat.

Met mij bedoel ik Anouk Stroo, 35 jaar jong, geboren en getogen in Den Helder en sinds 2 jaar is mijn leven compleet veranderd. In 2013 een hele vervelende periode meegemaakt, waarbij de kilo’s eraan vlogen. In oktober 2013 ben ik op zoek gegaan naar een sportschool waarbij ik mijn leven wilde verbeteren. Dat had ik gevonden in Lijfstijlcentrum Den Helder waarbij ik in januari 2014 een battle ging volgen. In 8 weken tijd verloor ik 5 kilogram puur vet en een nieuwe verslaving werd geboren. Ik kreeg handvaten aangereikt wat ik heel mijn leven kan gebruiken. In 1 jaar tijd  ben ik 20 kg afgevallen, nu 10 maanden later weeg ik nog steeds hetzelfde. Lees meer

 

 

Sebastiaan Horn: In 2013 had ik het ‘duursport-virus’ dan ook zwaar te pakken!

Sebastiaan Horn 001Mijn naam is Sebastiaan Horn, ook wel bekend als de Helderse Duursporter. Ik ben 33 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik vooral echtgenoot, vader en werkzaam in de juridische dienstverlening.

Mensen kennen mij misschien van mijn zwemtocht van Den Helder naar Texel in 2013; extra bijzonder omdat ik zonder enige zwemachtergrond deze zware uitdaging met succes heb voltooid.

Vanaf dat moment had ik het ‘duursport-virus’ dan ook zwaar te pakken. In 2014 ben ik een nieuw avontuur aangegaan: Cycling Holland. Een fietstocht van ruim 430 kilometer door heel Nederland, binnen 24 uur. Lees meer

 

 

Middels dit blog hoop ik andere vrouwen te inspireren en te motiveren.

Barbara Inez 001Ik ben Barbara Tas-Spoelstra, over een dag of wat (november 2015) 50 jaar oud en door het sporten van de laatste 1,5 jaar voel ik me fitter en sterker dan ooit.

Middels dit blog hoop ik andere vrouwen te inspireren en te motiveren.

Altijd fanatiek gesport, totdat de kinderen kwamen. Daarna te moe en te bezwaard voelend (wat eigenlijk onzin was) om een paar uur de tijd voor mezelf te nemen om te gaan sporten.

De kinderen zijn nu 16, 17 en 18 jaar oud, alle drie fanatieke sporters en na jaren langs de lijn gestaan te hebben, is het nu weer tijd voor mezelf. Lees meer

 

 

“elke stap meer dan 0 is winst” en daarbij: “je kunt altijd meer dan je denkt”.

IMG-20140927-WA0001Ik een sportblog schrijven… dat had je me vorig jaar echt niet hoeven vragen!

Maar omdat ik Den Helder Sport een mooi initiatief vind, lever ik graag een bijdrage om onze stad beter op de kaart te zetten voor haar inwoners.

Ik ben Priscilla Dames-Low, 34 jaar en woon in Julianadorp. Eerlijk gezegd heb ik nooit echt interesse gehad in sporten, afgezien van het standaard rondje in de sportschool.

Lees meer

 

 

 


Sport brengt je in beweging. Ik hoop dat mijn blog aanstekelijk werkt.

Marga van der Meer 002Ik ben Marga van der Meer, inmiddels net de vijftig gepasseerd en mede dankzij de sport in prima conditie.  Sport is een rode draad in mijn leven.  In mijn jonge jaren (hoewel, tot 32 jaar) heb ik gehandbald en was ik fanatiek keeper bij ZAP.  Ik stond op doel omdat ik liever niet wilde wisselen en omdat ik de bal ook wel eens een loei wilde geven of een mooie snoekduik wilde maken. Dat is ook de reden dat ik na mijn zestiende op zaalvoetbal ging.

Lees meer

 

 

 

 

 

Vind het domweg leuk om een bijdrage (in de vorm van foto’s) te leveren aan een website die over Sportief Den Helder gaat. (fotograaf)

Ikke2Patrick Vischschraper, 50jr, geboren en getogen A’dammer, in 2000 naar Den Helder verkast vanwege een blonde dame die nu al een hele tijd mijn vrouw is, Nanda. Vader van Sem, 12jr en basketballertje bij BV Noordkop U14. Schadebehandelaar bij Noordstad Verzekeringen.

Vanaf mijn zevende gebasketbald (Delta Lloyd, Black Velvet, Sportlife, AMVJ, Lely) en opgegroeidin de Amsterdamse Apollohal. Na mijn verhuizing naar Den Helder nog een aantal jaren in het tweede bij MSV Zeemacht meegerend totdat een jaar of vier, vijf geleden een langslepende knieblessure roet in het eten gooide. Lees meer

 

 

 

 

 

Ik wil me zelf uitdagen om te kijken hoever ik kan gaan

Sean 003

Beste mensen even een kleine introductie wie ik ben. Ik ben Sean Smook, 26 jaar en woonachtig in Den Helder.  Ben zoals het ware een echte jutter  die dol is op sporten en dat kan mooi in de mooie omgeving van Den Helder.  Het sporten voor mij begon allemaal toen ik een jaar of 6 was. Ik begon met de tennis, echter was het niet zo succes. Nu sla ik af en toe nog wel is een balletje, maar toen had de concentratie en geduld niet voor deze sport. Lees meer.

 

 

 

 

 

 

 

Wat het verschil kan maken ergens succesvol in te zijn of niet.

profiel foto 1

Ik ben Esmée Wardenaar en werk als storemanager bij Witteveen Mode en ben organisator van het Helders fitness festival. Na jaren op non actief te hebben gestaan in de bodybuildingwereld ben ik sinds dit jaar weer actief bezig.

Met de sport die ik doe hou ik mijn lijf ook op mijn leeftijd ‘in shape’. Om een bodybuilding/fitness wedstrijd te kunnen winnen daar zal je een hoop voor moeten doen en laten. Lees meer

 

 

 

 

 

Ben jij de volgende sportblogger? 

We willen graag jouw verhalen en motivatie horen?
Stuur je informatie en gegevens naar info@denheldermedia.nl