Den Helder Sportblog van Esmee Wardenaar

Esmee 001

Wat het verschil kan maken ergens succesvol in te zijn of niet.

Ik ben Esmée Wardenaar en werk als storemanager bij Witteveen Mode en ben organisator van het Helders fitness festival. Na jaren op non actief te hebben gestaan in de bodybuildingwereld ben ik sinds dit jaar weer actief bezig.

Met de sport die ik doe hou ik mijn lijf ook op mijn leeftijd ‘in shape’. Om een bodybuilding/fitness wedstrijd te kunnen winnen daar zal je een hoop voor moeten doen en laten. Naast dat het mij een goed gevoel geeft hoop ik er anderen mee te kunnen inspireren.

Den Helder sport staat voor passie voor sport in zijn algemeen. Iets wat we hier gemeen hebben met elkaar.

Ik ga proberen te omschrijven wat sport kan betekenen. Wat het verschil kan maken ergens succesvol in te zijn of niet. Wat je er voor zal moeten doen/laten. Wat voor invloed het op je leven kan hebben.

Tot de volgende blog!

Facebook Helders fitness festival

Esmee Wardenaar

profiel foto 1

SPORTBLOGGERS GEZOCHT

We zijn op zoek naar mensen die het leuk lijkt om een sportblog bij te houden op onze website! Weet jij iemand en of ben jij zelf zo’n persoon?

Sportblogs suggesties betreffende:

  • Voedingstips
  • Sport LifeStyle Trends
  • Personal Coach blog
  • Trainingsblog
  • Leuke sportweetjes blog etc

Stuur jouw suggesties naar info@denheldermedia.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier! We bestaan nog maar net dus we staan open voor suggesties!