Den Helder Sport Mediablog van Patrick Vischschraper

Patrick Vischschraper 001

Vind het domweg leuk om een bijdrage (in de vorm van foto’s) te leveren aan een website die over Sportief Den Helder gaat.

Patrick Vischschraper, 50jr, geboren en getogen A’dammer, in 2000 naar Den Helder verkast vanwege een blonde dame die nu al een hele tijd mijn vrouw is, Nanda. Vader van Sem, 12jr en basketballertje bij BV Noordkop U14. Schadebehandelaar bij Noordstad Verzekeringen.

Vanaf mijn zevende gebasketbald (Delta Lloyd, Black Velvet, Sportlife, AMVJ, Lely) en opgegroeidin de Amsterdamse Apollohal. Na mijn verhuizing naar Den Helder nog een aantal jaren in het tweede bij MSV Zeemacht meegerend totdat een jaar of vier, vijf geleden een langslepende knieblessure roet in het eten gooide. Toen gaan revalideren in de sportschool en in aanraking gekomen met bootcamp en dat blijven doen. Ruim 1,5 jr geleden overgestapt van de buiten- naar binnen bootkamp toen ik overstapte van Kingsfit naar Big Gym.

Nog altijd veel in de weer met basketbal door Sem en BV Noordkop waar ik zo nu en dan hand- en spandiensten verricht (invalcoach, jurylid, scheidsrechter).

Altijd al leuk gevonden om foto s te maken maar er pas ruim een jaar geleden serieus werk van gaan maken toen Sem landelijk ging spelen en ik basketbalfoto’s in De Slenk wilde gaan maken. Probeer mezelf alles aan te leren dus veel google’en en mijn licht opsteken bij ervaren fotografen.

Vind het domweg leuk om een bijdrage (in de vorm van foto’s) te leveren aan een website die over Sportief Den Helder gaat.

Facebook Patrick Vischschraper

Patrick Vischschraper

Ikke2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPORTBLOGGERS GEZOCHT

We zijn op zoek naar mensen die het leuk lijkt om een sportblog bij te houden op onze website! Weet jij iemand en of ben jij zelf zo’n persoon?

Sportblogs suggesties betreffende:

  • Voedingstips
  • Sport LifeStyle Trends
  • Personal Coach blog
  • Trainingsblog
  • Leuke sportweetjes blog etc

Stuur jouw suggesties naar info@denheldermedia.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier! We bestaan nog maar net dus we staan open voor suggesties!