Q Sport Cafe

Sporthal Quelderduijn is weer geopend en gaat “back to the old times” met sport en gezelligheid hand in hand!

Voor meer informatie op facebookpagina : Q Sport Café

Het zaalvoetbalseizoen is weer gestart op de maandag-, woensdag- en vrijdagavonden en vanaf oktober wordt er gehandbald. Vanaf oktober kan er op tijden dat de sporthal niet in gebruik is, ook weer getennist worden op 2 banen op een nieuwe sportvloer. Na de sportieve inspanningen, kun je in onze gezellige bar ontspannen met een drankje en een kleine snack.
Voorlopig zijn we alleen nog geopend op de tijden dat er gesport wordt (ma, wo en vr van 18.30-00.00 uur), deze openingstijden worden in de loop van de tijd uitgebreid.
In de toekomst zullen er ook meerdere activiteiten en evenementen worden georganiseerd, maar dat zie je op deze Facebooksite voorbij komen als het zover is!
Binnenkort lanceren we een nieuwe website, waarop de activiteiten van Sporthal Quelderduijn en Q-Sportscafé vermeld worden.
We heten alle sporters en supporters welkom in het nieuwe Q-Sportcafé!

 • Adres: Schootenweg 2, 1785 LV Den Helder
 • Begindatum gestart op 1 september
 • Openingstijden
  Ma:
  18:30-0:00
  Wo:
  18:30-0:00
  Vr:
  18:30-0:00
 • Korte beschrijving
  Welkom in het nieuwe Q-Sportscafé in Sporthal Quelderduijn! Lekker nazitten na de wedstrijd of training met een drankje en hapje in een gezellige sfeer!
 • Lange beschrijving
  Welkom in het Q-Sportscafé! Je kunt na de wedstrijd of training in Sporthal Quelderduijn weer terecht voor een gezellige avond met een drankje en een kleine snack.
  Voorlopig zijn we alleen open op maandag, woensdag en vrijdagavond van 18.30-00.00 uur, maar deze openingstijden zullen we in de loop van de tijd gaan uitbreiden.
  Binnenkort kun je ook op onze website kijken voor meer informatie over alle activiteiten in Sporthal Quelderduijn en het Q-Sportscafé!
 • Telefoonnummer: 0223769032