Nu live! Oranjeparklied “Het Oranjepark is er voor jou” primeur vanavond

Aankondiging & annoncering Oranjeparklied “Het Oranjepark is er voor jou”
door groep 6 van de RK Basisschool De Windwijzer

Premiere vanavond om 19.15 uur bij de 105.6 Mhz. lokale omroep 105.6 Mhz. of via de livestream van LOS den helder! Maar ook live te zien op de Helderse kabelkrant Ziggo kanaal 41. Spread the news!

Videoclip “Het Oranjepark is er voor jou”

Lees hier meer over het Oranjepark Den Helder

Deel van het persbericht!
“Ter promotie van het Oranjepark hebben we groep 6  van de RK Basisschool De Windwijzer in Den Helder gevraagd om een videoclip te maken over het Oranjepark. Alle kinderen en meester Gerrit waren direct enthousiast en gingen er direct klassikaal mee aan de slag!”, aldus Andy van der Heiden.

In 2 weken tijd hebben de kinderen de tekst gemaakt op het liedje van Pharrell Williams Happy. Super leuk om te doen en de voorpret die we hebben gehad met het maken van de geluidsopnamens en de videoclip is niet in woorden te omschrijven.

Vandaag, 17 april donderdagavond wordt het lied gepresenteerd aan een lokale omroep www.losdenhelder.nl. De uitzending begint om 19.15 uur. Mare van Loo, de leadzangeres, is namens groep 6 uitgenodigd. Tevens zullen John Zandbergen (geluidsman) van LOS Den Helder en William Boogert (cameraman & videomontage) en Andy van der Heiden hierbij aanwezig zijn.  We willen iedereen enorm bedanken voor hun inzet!

“Dat wij deze videoclip in een heel kort tijdbestek van 2 weken kunnen maken is een enorme prestatie en de kinderen van Meester Gerrit verdienen hiermee een dikke 10! Hopelijk  komen we hiermee op het Jeugdjournaal” zegt  Andy van der Heiden met een glimlach op zijn gezicht. 😉

Op Koningsdag zelf hebben we alle kinderen van groep 6 uitgenodigd om op het grote podium om 13.45 uur hun Oranjeparklied te showen! Hopelijk kunnen alle kinderen hierbij aanwezig zijn, want sommige kinderen zijn op vakantie.

Oranjepark 07 - Groep 6 Oranjepark 08 - Groep 6  Oranjepark 10 - Groep 6 Oranjepark 02 - Eerste gesprek Groep 6

Wij bedanken alle kinderen van Groep 6 van Gerrit Visser:

Alicia Li
Amber Reekers
Britt Geelen
Caitlin van der Klaauw
Emils Zegers
Evy van de Kamp
Freddie Meijerink
Gina van den Branden
Jane Klomp
Jet van der Sloot
Jill Eikelenboom
Joshua Bast
Maarten Plagmeijer
Mare van Loo
Mike Backer
Quinty van der Linden
Rawan Niang
Robin Rens
Sara van der Veen
Thijmen Tolhuijs
Wesley van de Zande
Yada Hasenbalg
Yoeri Carsjens
Zoë Moerkens

 

 

Comments are closed.