Den Helder Sportblog van Sebastiaan Horn

Sebastiaan Horn

In 2013 had ik het ‘duursport-virus’ dan ook zwaar te pakken!

Mijn naam is Sebastiaan Horn, ook wel bekend als de Helderse Duursporter. Ik ben 33 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik vooral echtgenoot, vader en werkzaam in de juridische dienstverlening.

Mensen kennen mij misschien van mijn zwemtocht van Den Helder naar Texel in 2013; extra bijzonder omdat ik zonder enige zwemachtergrond deze zware uitdaging met succes heb voltooid.

Vanaf dat moment had ik het ‘duursport-virus’ dan ook zwaar te pakken. In 2014 ben ik een nieuw avontuur aangegaan: Cycling Holland. Een fietstocht van ruim 430 kilometer door heel Nederland, binnen 24 uur.

Wanneer ik uit mijn comfort-zone raak en het extreme vormen begint aan te nemen, begint het voor mij pas interessant te worden. Op mijn bucketlist: de Ironman van Maastricht (long distance triathlon), de Kilimanjaro en nog veel meer gekkigheid.

Hoe gekker het sportieve avontuur; hoe meer aandacht. Deze aandacht wil ik gebruiken om zoveel geld op te halen voor verschillende goede doelen. Daarnaast hoop ik op deze manier meer bewustzijn te creëren bij mensen; niet alles is zo vanzelfsprekend als het lijkt. Mijn gezonde lijf inzetten voor anderen; I love it.

Mensen motiveren door te doen wat ik leuk vind. Het klinkt simpel, maar dat is het ook. Mensen die door mij (weer) zijn gaan sporten en persoonlijke doelen hebben gesteld; daar kan ik echt van genieten.

Ik zie Den Helder als mijn speeltuin. Fietsen door de polders, zwemmen in zee, hardlopen over de dijk of hiken door de duinen; alles kan! Ik vind het dan ook een eer om te gaan bloggen voor DenHelderSport.nl.

Met mijn blogs wil ik jullie deelgenoot maken van mijn sportieve avonturen. Dat kan over hardlopen of zwemmen gaan, of over triathlons, maar zelfs over hiken. Ik heb namelijk als doel om deze tak van duursport wat populairder te gaan maken. Hiken (wandelen) is namelijk niet zo suf als dat het klinkt. Wait and see!

Hoe dan ook; ik hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier zullen lezen.

Tot die tijd: veel sportplezier!

Sebastiaan.

Website Sebastiaan Horn | Facebook Sebastiaan Horn

cropped-Logo-Sebastiaan-Hornzwart-op-wit1

SPORTBLOGGERS GEZOCHT

We zijn op zoek naar mensen die het leuk lijkt om een sportblog bij te houden op onze website! Weet jij iemand en of ben jij zelf zo’n persoon?

Sportblogs suggesties betreffende:

  • Voedingstips
  • Sport LifeStyle Trends
  • Personal Coach blog
  • Trainingsblog
  • Leuke sportweetjes blog etc

Stuur jouw suggesties naar info@denheldermedia.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier! We bestaan nog maar net dus we staan open voor suggesties!