Den Helder Sport door Patrick Vischschraper

1 januari 2016 – Bodyfit Bootcampers deden ook mee met de Bunny Nieuwjaarsduik 2016 bij Strandslag Paal 6 in Julianadorp. Het was een tropisch begin van het jaar

24 december 2015 – Schoolbasketball (21/22/23 dec.), het jaarlijks terugkerende basketballfeestje voor Helderse basisscholen. Verbeten gezichten, bloed, zweet en tranen (van geluk en van verdriet)… Alle ingrediënten waren weer aanwezig!

11 december 2015 – Den Helder traint… in de sportschool. “jong en oud, prof en amateur, bakker of verpleegster, studente of advocaat, Den Helder traint, in de sportschool. Bijvoorbeeld bij Big Gym (www.biggym.nl) waar ondermeer circuittraining en conditietraining op bokszakken op het sportmenu staan”.

 

5 december 2015 – Deze dag was de overgang van de Bootcamp Outdoorgroep KingsFit naar Bodyfit.  De Outdoorgroep heet nu Bodyfit Bootcamp. We vertrokken vanuit Fitnesscentrum Bodyfit aan de Pastoor Koopmanweg richting station Zuid en terrein Quelderduin. Het was een lekkere training. Aankomende dinsdag en donderdagavond (8 en 10 december) weer. Wie aan wil sluiten om het uit te testen, we starten om 19.00 vanuit Fitnesscentrum Bodyfit.

22 november 2015 – Ook in Julianadorp loopt heel wat jaren basketbalervaring rond. De dames van JBC namen het zondagmiddag in Sporthal aan Zee op tegen Waterland (Purmerend) en zegevierden met 58-53. Het herenteam knokte zich op een veld verder naar de overwinning op Beverwijk: 64-55. – Basketballvereniging JBC/Noorderhaven