IMG_5753-e1395738512987Ik ben William Boogert, 19 jaar en woonachtig in Den Helder. Ik zit in het derde én laatste jaar van de opleiding Marketing & Communicatie op het ROC kop van Noord-Holland.

Dit jaar loop ik stage bij JoeJane Media. Tijdens deze periode staat voor mij marketing centraal. Internetmarketing, social media en SEO zijn o.a. onderdeel van mijn takenpakket. Voor JoeJaneMedia Events houd ik mij bezig met het promoten van de verschillende evenementen en ben ik verantwoordelijk voor de website.

Naast mijn stage werk ik als shift-runner bij Domino’s Pizza in Den Helder. Hier werk ik sinds de opening in juni 2011 elke zondag met een gezellig team van 16 man om Den Helder te voorzien van Domino’s producten.

Tennissen is naar mijn mening de béste sport in de wereld en beoefen ik dan ook op regelmatige basis. Bij de lokale tennisvereniging ben ik ook vrijwilliger tijdens het openjeugdtoernooi ‘t Onderutdijkie.

Met een oog voor detail werk ik met veel plezier aan het organiseren van deze evenementen.

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met mij? Dan kunt u bellen naar 06 39 11 32 86 of mailen naar william@joejanemedia.nl

 

U kunt mij vinden op Facebook en LinkedIn